Chichirău, atac dur la Barna: USR are nevoie de un lider mai atașat de principii decât de funcții

 
Chichirău, atac dur la Barna: USR are nevoie de un lider mai atașat de principii decât de funcții
Chichirău, atac dur la Barna: USR are nevoie de un lider mai atașat de principii decât de funcții

Cosette Chichirău, deputată USR, și-a depus candidatura la șefia partidului din care face parte. Aceasta are doar cuvinte critice la adresa actualului său șef, Dan Barna.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Chichirău spune că USR are nevoie de un lider care „să fie mai loial ideii de democrație decât ideii de putere, să fie mai atașat de principii decât de funcții, să distingă mereu între scop și mijloace".

Atacul ei la adresa lui Barna continuă cu o decrierea a ceea ce se întâmplă în Uniune. „Candidez la președinția USR pentru a da partidului ceea ce începe să-i lipsească: prospețimea democratică, respectul față de principii și recunoașterea meritelor și a competenței", mai scrie Chichirău. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jean Marais
14 Aug 11:40
USR -ul cum era pe vremea lui Nicusor Dan era incomparabil mai bund ecata ctualul partid care a fost invadat de o serie de indivizi cum este actualul presedinte Dan barna.De unde ai venit dumenata domnule Dan Barna ? Cine esti de fapt dumenata dan barna ? Cel care prin manevre obsure l-ati dat de -o aprte pe domnul Nicusor Dan si va-ti autopropulsat ina cest aprtid cume ste cazul lui Cristian Ghinea, om tipic de parvenit in aprtid si atat.Are dreptate daomna Cosette Chichirau ca doreste sa candideze ca ce fel de politica faceti dumenavostra puneti la indoiala validitatea USR-ului astazi.!!!!!5
Răspunde
0 0
Diaspora
14 Aug 07:52
Si Closet asta crede precum Stelica Constanta ca USR e condus de Barna. Le sugerez o discutie cu Nicusor Dan sa le spuna cine l-a debarcat imediat ce a avut o opinie personala importanta. Gloata asta da dovada ca a fost impinsa cu forta in politica, inca sunt niste sateliti cu orbite nedefinite.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?