Ceremonii grandioase la Paris. Klaus şi Carmen Iohannis, la dineul oferit de Macron

 
Ceremonii grandioase la Paris. Klaus şi Carmen Iohannis, la dineul oferit de Macron / Foto: Administraţia Prezidenţială
Ceremonii grandioase la Paris. Klaus şi Carmen Iohannis, la dineul oferit de Macron / Foto: Administraţia Prezidenţială
Ceremonii grandioase la Paris. Klaus şi Carmen Iohannis, la dineul oferit de Macron / Foto: Administraţia Prezidenţială Carmen Iohannis Ceremonii grandioase la Paris. Klaus şi Carmen Iohannis, la dineul oferit de Macron / Foto: Administraţia Prezidenţială

La Paris încep ceremoniile dedicate împlinirii a 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial. Punctul culminant va fi astăzi, la monumentul soldatului necunoscut, de sub Arcul de Triumf, unde se vor reuni 72 de președinți de state. La ora locală 11:11, în ziua de 11 a celei de a 11-a luni din an, se va marca ora exactă când a fost semnat armistițiul, cu 100 de ani în urmă.După-amiază, liderii politici vor participa la Forumul de la Paris pentru Pace. Nu însă şi preşedintele SUA, Donald Trump, care va părăsi Franţa mai devreme.

Aseară, toţi liderii veniţi la Paris au participat la un dineu oferit de cuplul prezidenţial francez Brigitte şi Emmanuel Macron, în incinta muzeului d'Orsay.

Președintele Kalus Iohannis și soția sa, Carmen, au fost și ei prezenți la acest eveniment. Primele imagini au fost date publicitații în acestă dimineață de Administrația Prezidențială.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Statul Paralel
11 Nov 12:04
Veorica tot cu stergarul in cap pe la beduini sa isi puna dobinda la conturi ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?