Cerșetor de lux mințea că are cancer! Acum este putred de bogat

 

Un piteştean în vârstă de 25 de ani, a devenit cerşetor de lux. El înşela trecătorii, minţind că are cancer. În mai puţin de jumătate de oră a strâns o sumă frumoasă! A fost ridicat de agenții Poliției Locale Pitești și amendat, scrie realitateadearges.net.

Cerşetor de lux, poate fi considerat inventivul piteştean. Aceasta are o strategie de marketing bine pusă la punct. S-a adaptat zilei şi profitând de sărbătoarea Sfinţilor Mihail şi Gavril a scris un mesaj înduioşător.

„ Am cancer la plămâni şi trebuie să fiu dus în Germania pentru tratament special. Donaţi 1 leu sau 2 lei, donaţi după bunul suflet. Sfinţii Mihail şi Gavril să vă binecuvânteze. Amin”, acesta este textul redactat pe o coală mare, cu ajutorul căruia îi impresiona pe trecători. Lipise hârtia pe o cutie mare în care strângea donațiile.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?