Cele şase pârtii de schi din Azuga vor avea o instalaţie de zăpadă artificială, de 2,5 milioane euro

 
Foto: romania.gov.ro
Foto: romania.gov.ro
O instalaţie de zăpadă artificială în valoare de 2,5 milioane euro va deservi toate cele şase pârtii de schi din staţiunea Azuga, instalaţie ce urmează a fi construită până la sfârşitul anului, a declarat primarul oraşului Azuga, Adrian Purcaru.

"Această instalaţie de zăpadă artificială de 2,5 milioane euro va deservi toate cele şase pârtii de schi din staţiune: Sorica, Cazacu, Azuga Sud, La Stână, Cazacu – varianta, Cazacu Bretea. Fondurile necesare investiţiei sunt alocate de Ministerul Turismului. Instalaţia va fi construită până la sfârşitul acestui an", a spus Adrian Purcaru.

Potrivit primarului din Azuga, echipamentele necesare sunt achiziţionate de la compania Technoalpin, iar în curând va fi aleasă prin licitaţie compania care va construi şi monta instalaţia.

De asemenea, începând din luna mai 2008, Primăria Azuga a pus în funcţiune proiectul "Azuga - staţiune cu acces gratuit la internet", de care beneficiază mai multe pensiuni turistice, restaurante, şcoli şi primăria.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?