Cele mai încăpăţânate zodii. Nu fac niciodată compromisuri

 
Cele mai încăpăţânate zodii. Nu fac niciodată compromisuri
Cele mai încăpăţânate zodii. Nu fac niciodată compromisuri

Aceste semne zodiacale sunt încăpăţânate, dar au un motiv bun pentru asta!Taur

Compromisul nu este ceva la care Taurul se gândeşte prea mult, ba chiar e posibil ca acest cuvânt nici să nu se regăsească în vocabularul lui. El este încăpăţânat din mai mult motive, dar cel principal este pentru că astfel se pregăteşte pentru momentul în care cineva nu va fi de acord cu el. Iar când cineva nu este de acord cu el, trebuie să aibă deja argumentele pregătite. Nu va face compromisuri atunci când crede că are dreptate. Dacă simte că deţine răspunsul corect, nu va ieşi niciodată dintr-o discuţie până nu o câştigă.

Leu

Leului îi place să trăiască o viaţă bună şi nu îi e teamă să muncească din greu pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte în carieră sau în dragoste. Cu siguranţă bonusurile de la locul de muncă, locuinţa frumoasă pe care o are sau încrederea în sine sunt lucruri foarte importante pentru el. Nu îşi va compromite niciodată standardele şi da, crede că merită tot ceea ce primeşte. Nu ia în calcul scăderea standardelor şi ori de câte ori simte că cineva îi subminează succesul, va pune piciorul în prag.

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?