Cel mai rar întâlnit tip de personalitate din lume. Vezi dacă îl ai

 

Cel mai adesea, întâlnim oameni pragmatici, buni organizatori, calmi și stabili, potrivit rezultatelor testului psihologic Myers-Briggs. Dar iată care este tipul de personalitate comun celor mai puține persoane.Testele care-ți dezvăluie tipul de personalitate, precum Myers-Briggs, arată care trăsătură, dintr-o pereche de două, te caracterizează, creându-ți un profil psihologic general. 

Mai exact, ne dezvăluie dacă suntem extrovertiți sau introvertiți, dacă ne bazăm mai mult pe simțuri ori pe intuiție, pe a gândi ori pe a simți, pe a judeca sau a percepe.

Cel mai rar întâlnit tip este INFJ - persoane care sunt introvertite, se bazează pe intuiție, pun accent pe sentimente, dar, totodată, și pe gândire logică. Cu alte cuvinte, sunt mai rezervate, dar sunt loiale în relațiile de prietenie și pot fi lideri empatici. Doar 1,5% din întreaga populație se regăsește în această categorie. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?