Cei trei militari care și-au pierdut viața în tragedia din Argeș, conduși pe ultimul drum

 

Cei trei soldaţi ai Batalionului 30 Vânători de Munte "Dragoslavele”, care au murit după ce un camion s-a răsturnat într-o râpă în Valea Urdii, au fost înmormântaţi cu onoruri militare. Prin ordin al ministrului Apărării Naţionale, ei au fost avansaţi post-mortem la gradul de sublocotenent.

 

Sute de persoane au participat, duminică după-amiază, în judeţul Argeş, la ceremoniile de înmormântare a celor trei militari morţi.

Mihai Ionuţ Toma a fost înhumat în cimitirul din localitatea Mioarele, sat Măţău. George-Emilian Catană a fost îngropat în cimitirul din localitatea Lereşti, iar Petre Cristian Toader în cimitirul din Cartierul Mărcuş al municipiului Câmpulung.

Militarii au fost înmormântaţi cu onoruri militare. Ionuţ era membru al unui club de offroad, astfel că zeci de motociclişti au venit să-l conducă pe ultimul drum.

 

 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?