Cei mai puternici cai din comuna sibiană Marpod au participat la un concurs de viteză

Foto: RTV
Raliu cu un cal putere organizat pe un deal din comuna sibiană Marpod. Gospodarii cu cei mai frumoşi şi cei mai puternici cai din zonă au participat la un concurs de viteză. Şi ca la orice raliu, concurenţii au avut nevoie de hartă, au fost jurizaţi şi au trecut prin probe dificile.

Înainte de marele start, căruţaşii nu au pierdut ocazia să-şi laude animalele. Mulţi dintre ei le-au făcut reclamă cailor, la fel ca la maşinile de curse.

Startul a fost mai dificil. Traseul stabilit de organizatori s-a dovedit unul greu atât pentru animale, cât şi pentru conducătorii atelajelor.

Concursul aflat deja la a doua ediţie a atras şi mulţi spectatori. De altfel, acesta a fost şi scopul organizatorilor. După ce au trecut prin probele dificile, concurenţii au fost recompensaţi cu furaje pentru animale.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?