Cea mai cuminte elevă din oraș a sfârșit tăiată în bucăți pentru că a vrut un selfie

 

O tânără a murit în mod cumplit, pe calea ferată, după ce a încercat să facă un selfie.Karina Baimukhambetova avea doar 15 ani, era o elevă cuminte din orașul rusesc Orsk și nu a vrut decât să facă un selfie, scrie metro.co.uk.

O idee fatală. Fata se afla pe şine împreună cu alt băiat, făcându-şi poze, fără să observe trenul care se apropia cu viteză.

Băiatul a reușit să se ferească în ultimul moment. Karina nu a mai avut timp și a fost călcată de tren.

Conductorul trenului de marfă a făcut tot posibilul pentru a evita tragedia. A apăsat frânele de urgenţă, a claxonat, dar nu a putut opri la timp.

Familia şi zeci de prieteni şi-au exprimat condoleanţele şi regretele faţă de cumplita veste. Karina era o tânără frumoasă, inteligentă şi plină de calităţi, au spus toţi cei care au cunoscut-o.

"Ne amintim, iubim, ne întristăm" sau "O asemenea durere, cum a strigat mama ei la aflarea veştii, inima mea s-a rupt în bucăţi, îngrozitor" sunt doar câteva mesaje postate pe reţelele de socializare.

Oficialii ruși au atras atenția că incidentele de acest fel au devenit tot mai frecvente în ultima vreme.

Un avertisment a fost înaintat copiilor și părinților cu privire la pericolul reprezentat de trenuri și de calea ferată.

În ultimele luni, doi adolescenți au suferit șocuri electrice în incidente separate petrecute pe calea ferată.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Silviu
26 Mar 18:52
Degeaba a fost CUMINTE daca nu a fost CU MINTE !
Răspunde
0 0
Sorin
26 Mar 16:19
Nu a fost o fata cuminte. A fost una fara minte.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?