Ce salariu are Carmen Iohannis, după 24 de ani la catedră

 

Soţia lui Klaus Iohannis câştigă de 14 ori mai puţin decât soţia consilierului preşedintelui.

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohan­nis, a avut anul trecut un venit lunar net de 2.187 de lei, aceasta fiind de 24 de ani profesoară de limba englează la Colegiul „Gheorghe Lazăr“ din Sibiu.

 Iuliana Luiza Scutaru, soţia consilierului prezidenţial Adrian George Scutaru, a încasat anul trecut din funcţia pe care o deţine în cadrul Autorităţii de Supra­veghere Finan­ciară (ASF) venituri salariale lunare de 30.425 de lei pe lună. ZF a făcut acest calcul analizând veniturile soţiilor dem­nitarilor menţionate în declaraţiile de avere ale preşedintelui Klaus Iohannis şi ale consi­-lierului său Adrian Geor­ge Scu­taru, publicate recent pe site-ul Adminis­traţiei pre­zidenţiale.

Anomaliile salarizării din sistemul bugetar continuă la câţiva ani de când, teoretic, funcţionează o lege a salarizării menită să aducă echitate în sistem.

Citeste continuarea pe ZF

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Buna dimineața
01 Feb 07:05
Are bine! Si eu după 31 de ani , tot atata am. Trebuia sa ajunga o profesoara prima doamna pentru a se insigna presa pe aceasta tema!!!!! Unde ați fost pana acum?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?