Ce s-a ales de băiatul care cântărea 200 de kg. Era cât 6 copii la un loc!

 
Ce s-a ales de băiatul care cântărea 200 de kg. Era cât 6 copii la un loc!
Ce s-a ales de băiatul care cântărea 200 de kg. Era cât 6 copii la un loc!
Ce s-a ales de băiatul care cântărea 200 de kg. Era cât 6 copii la un loc! Ce s-a ales de băiatul care cântărea 200 de kg. Era cât 6 copii la un loc! Ce s-a ales de băiatul care cântărea 200 de kg. Era cât 6 copii la un loc!

Aceasta este transformarea spectaculoasă a copilului care cântărea câți 6 copii de vârsta sa la un loc!La 10 ani, Arya Permana nici nu putea să se mai dea jos din pat. Atât de gras era! Abia se ținea pe picioare... Și o făcea numai sprijinit de părinți. La aproape 200 de kilograme, băiatul era atât de mare, încât la școală putea să stea numai pe podea. Nicio bancă nu putea să-i sprijine greutatea, așa că profesorii au fost nevoiți să ia această decizie dureroasă. Bietul copil nu putea să participe la activitățile fizice zilnice, cu ceilalți colegi, și nici nu se putea juca.

La naștere, micuțul avea o greutate normală, cântărea doar 3,1 kg. Nu a trecut mult și bietul copil a început să se îngrașe. Brusc, greutatea parcă i-a explodat! La 13 ani, era deja cel mai gras copil din lume. Cântărea cât șase colegi de-ai săi la un loc! Devenise deja mult prea gras pentru a mai ieși din casă, așa că a început să-și petreacă timpul între patru pereți, jucând diverse jocuri pe telefon.


La un moment dat, Arya a început un regim strict și a reușit să slăbească 89 de kilograme. Dovadă îi stau hainele care, acum, atârnă pe el ca pânza unui cort. În prezent, copilul a început să meargă la școală. Și o face singur, fără ajutorul părinților.

În imaginile postate de familie pe rețelele de socializare, se vede cum micuțul a început chiar să joace badminton cu prietenii săi.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?