Ce mesaje transmit piloții prin semnalul centurii de siguranță

Uneori, poate părea că semnalul prin care li se cere pasagerilor să-și pună centura de siguranță nu are legătură cu ceea ce se întâmplă în realitate cu aeronava. Dacă auziți două sunete identice, după care vedeți semnalul centurii de siguranță, pilotul ar putea să avertizeze echipajul să se așeze pentru că avionul urmează să decoleze.

De asemenea, semnalul ar putea fi un mesaj către însoțitorii de zbor, nu către pasageri, să se pregătească de aterizare.

Alteori, un membru al echipajului vine să vă roage să rămâneți în scaun până când avionul ajunge la terminal, dar imediat după aceea apare semnul că puteți deschide centura de siguranță. Acest moment poate crea confuzie în rândul pasagerilor. Piloții opresc semnalul care arată necesitatea centurii când avionul ajunge la terminal, dar asta nu înseamnă că pasagerii ar trebui să se ridice imediat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?