Ce au pățit cei doi bărbați care au declanșat evacuarea în masă din metroul londonez

 

Cei doi bărbaţi care au declanşat o evacuare în masă, vineri după-amiaza, la staţia de metrou Oxford Circus din Londra, au fost eliberaţi fără nicio acuzaţie.Mai mulţi oameni au fost răniţi şi nouă au fost duşi la spital, inclusiv unul cu leziuni la picioare, după ce vineri a izbucnit panica în staţia de metrou Oxford Circus, din Londra, într-un moment aglomerat al zilei. 

Poliţiştii înarmaţi au alergat la staţia de metrou Oxford Circus şi la Oxford Street, după ce s-au primit 999 de apeluri în care erau anunţate focuri de armă.

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 21 şi 40 de ani, au mers în mod voluntar la secţia de poliţie după lansarea unui apel public, a declarat Poliţia britanică a transporturilor. Ambii au fost intervievaţi de poliţie. Nu au fost acuzaţi de nici o infracţiune, a notat Mediafax.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?