Caz șocant la Vaslui. Trei tineri au violat o femeie și au lăsat-o să moară pe câmp

 

Trei tineri din Vaslui au violat o femeie și au lăsat-o apoi să moară pe un câmp din comuna Codăești: Cei trei au fost ulterior reținuți de polițiști.

Șoc și groază la Ghergheleu, comuna Codăești. O femeie de 49 de ani a fost violată și lăsată să moară pe un câmp, scrie Realitateadevaslui.net. Cadavrul a fost găsit abia după trei zile. Autori sunt trei tineri, cu vârste de vârstele de 16, 17 și 23 ani.

Femeia locuia singură și nu avea niciun venit. Ea muncea cu ziua, iar în seara de 6 martie a mers la un magazin, pentru a-și primi banii și mâncarea de la patronul la care muncise toată ziua.

În magazin se aflau și cei trei violatori. Când femeia s-a dus la toaletă, unul dintre ei, cel în vârstă de 23 de ani, a luat-o cu forța și a urcat-o într-o căruță. Au dus-o pe câmp, au violat-o, apoi au abandonat-o.

Unul dintre agresori a vrut să se întoarcă după victimă, de teamă că aceasta va muri pe câmp, dar ceilalți doi l-au refuzat.

Cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie arestați preventiv.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Minima Moralia
11 Mar 13:11
Recursul compensatoriu si bani de buzunar ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?