Cauza morții lui Avicii, dezvăluită de familie

 

Cauza morții lui Avicii a fost suicid. Informația a fost făcută publică de familia fostului cunoscut DJ.

Într-o scrisoare tradusă din suedeză, familia lui Avicii a declarat că: "Dragul nostru Tim a fost curios, un suflet artistic fragil care căuta răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care a călătorit și a muncit într-un ritm care l-a adus într-o stare de stres maxim. În momentul în care a pus stop turneului, el a vrut să găsească un echilibru în viață pentru a fi fericit și să continue să facă ceea ce iubea cel mai mult, muzica. A dus o luptă cu gândurile sale despre viață, existență, fericire. Nu mai putea continua. El a vrut să-și găsească pacea. Tim era un tip sensibil care își iubea fanii, dar evita lumina reflectoarelor. Vei rămâne mereu în memoria noastră! Te iubim, familia ta!". 

Potrivit revistei Variety, familia a transmis mesajul evitând să vorbească direct despre sinuciderea lui Avicii. 

Tim Bergling, cunoscut în întreaga lume sub numele Avicii, a murit la doar 28 de ani, în timpul unei vacante în Oman. Tânărul mărturisise în urmă cu câţiva ani că suferă de pancreatită, cauzată de consumul excesiv de alcool. 

Mesajul familiei, după moartea fulgerătoare a DJ-ului Avicii

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?