Cât TUPEU!. Directorul FBI, supărat că nu mai poate să SPIONEZE pe TOATĂ LUMEA

 
James Comey
James Comey

După anunţurile recente ale Google şi Apple pe marginea criptării datelor de pe smartphone-uri,  şi-a vociferat în mai multe rânduri frustrarea.

În ultimele câteva luni, atât Google, cât şi Apple au introdus schimbări majore în Android şi iOS pentru a proteja datele utilizatorilor de agenţii guvernamentale şi hoţi. Atâta timp cât utilizatorii de smartphone-uri îşi vor bloca aparatele cu un cod, nimeni nu va putea avea acces la datele stocate, nici măcar creatorul sistemului de operare.

Mai mult decât atât, de la distanţă, se pare că va fi imposibilă accesarea datelor, indiferent ce organizaţie guvernamentală va pune presiune pe gigantul din Mountain View sau Cupertino.

În mod evident, o asemenea schimbare de politică nu a fost acceptată cu braţele deschise de autorităţile americane care şi-ar dori ca la orice oră din zi sau din noapte să vă poată accesa toate informaţiile de pe telefon.

Pornind de la această premisă, directorul actual al , James B Comey şi-a vociferat în mai multe situaţii lipsa de apreciere pentru noua politică de criptare a datelor implementată de Apple şi Google. 

Citește declarația scandaloasă aici

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?