Cât de periculoasă este lenjeria intimă de tip tanga. Ginecologul dă un răspuns şocant

 
Cât de periculoasă este lenjeria intimă de tip tanga. Ginecologul dă un răspuns şocant
Cât de periculoasă este lenjeria intimă de tip tanga. Ginecologul dă un răspuns şocant

Lenjeria intimă tanga este un detaliu indispensabil în garderoba oricărei femei. Deşi sunt foarte comozi şi dau un aspect estetic posteriorului atunci când eşti îmbrăcată în haine mai lejere, chiloţii tanga sunt extrem de periculoşi pentru sănătatea feminină.Ginecologul Elena Goroh trage un semnal de alarmă pentru femeile care poartă lenjeria intimă tango, asta pentru că aceştia provoacă o serie de boli ginecologice.

"Lenjeria intimă tanga este una de ocazie, iar femeile care o poartă permanent sunt mult mai expuse în faţa infecţiilor vaginale şi urinare. Motivul se ascunde în faptul că chiloţii tanga sunt pre strânşi şi au tendinţa să rănească pielea sensibilă din acea zonă. Astfel devenint un teren favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor şi ciupercilor", subliniază ginecologul.

Mai mult decât atât, potrivit medicului specialist chiloţii tanga stimulează răspândirea bacteriilor mai rapid.

Infecţiile create de chiloţii de tip tanga sunt din cele mai diverse. Una dintre ele însă este boala inflamatorie pelviană, care provoacă infertilitate.

"Din cauza mişcarii chiloţului strâns pe corp, se provoacă iritaţii în zona vaginală, iar microbii de intestin gros reuşesc să ajungă în vagin, iar de aici apare vaginită. Dacă vaginita nu este tratată la timp, femile riscă să facă boala inflamatorie pelvina, iar ulterios să ajungă infertile”, spune Elena Goroh, conform zumi.md.

De obicei, designul acestui tip de lenjerie este foarte sexy, iar acest lucru le determină pe femei să achiziţioneze cât mai multe unităţi în garderobă. Unde mai pui că unele femei uită de chiloţii clasici şi poartă tanga în fiecare zi, la orice ţinută.
Potrivit ginecolocului, "acest tip de lenjeria intimă este rareori produsă din ţesuturi naturale. De obicei, chiloţii tanga sunt din materiale sintetice care menţin umezeala, iar de aici începe răspândirea bacteriilor".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?