A băut un pahar de must şi s-a suit la volan. Când l-a oprit poliţia a înlemnit!

 

Cât alcool are mustul. Conţinutul de alcool din mustul obţinut prin stoarcerea şi presarea strugurilor variază în funcţie de zilele trecute de la momentul în care a fost făcut. 

Cât alcool are mustul. Din acest motiv, trebuie să se ţină cont de câte zile au trecut de când a fost stors nu numai atunci când este consumat de şoferi, ci şi în cazul în care este oferit copiilor

De cel mai dulce must avem parte în prima zi după ce a fost stors din struguri. La acest moment, mustul nu conţine deloc sau cel mult 1% alcool.

După trei sau cel mult patru zile, mustul care fermentează începe să pişte limba, prinde un gust acrişor, iar gradul de alcoolemie se duce spre 4%.

Cât alcool are mustul. Deja avem de-a face cu tulburelul, aşa că acesta nu mai este recomandat copiilor şi nici şoferilor. Bineînţeles, cu cât trec zilele, cu atât concentraţia de alcool creşte.

S-a aflat adevărul! Cât de sănătos este să bei must



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Dantela
04 Oct 17:41
m-ați înnebunit cu ”înlemnitul” vostru. și cu ”împietrit”, ”înghețat”, ”încremenit”, ”înțepenit”, ”pironit”, ”țintuit”, ”înmărmurit”, ”țintuit”, ”i-a picat moaca-n gură” și altele inventate de voi. eu încă mai sper să deveniți niște tehnoredactori adevărați.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?