Cadoul neaşteptat pe care un profesor l-a făcut studenţilor lui. Explicaţia e impresionantă!

 

Cadoul pe care un profesor din Sydney l-a făcut studenţilor lui a devenit viral pe reţelele de socializare. Asta pentru că obiectele aparent banale pe care acest le-a dăruit aveau o semnificaţie specială.Totul a fost povestit pe o reţea de socializare chiar de unul dintre studenţi. Matt a postat o fotografie cu darul inedit, însoţită de mesajul: "Îmi iubesc profesorul!".

Aşadar, tinerii au primit un pix, o foaie albă, o gumă de şters şi o cutie cu pastă de modelat Play-Doh. Toate acestea au fost însoţite de un bilet prin care îşi explica gestul:

"Vă mulţumesc tuturor pentru un semestru minunat. Întâlnirea cu voi a fost mereu cea mai frumoasă parte a săptămânii mele şi a fost extrem de îmbucurător să văd cum evoluaţi pe zi ce trece. Vă ofer acest dar în semn de apreciere şi ca un simbol a ceea ce sper că aţi câştigat după un semestru petrecut împreună", a scris profesorul.

"Vă dau o foaie albă pe care să vă exprimaţi gândurile fără a fi constrânşi în vreun fel. Vă dau o cutie cu pastă de modelat pentru acele idei care nu pot fi exprimare pe o foaie şi pentru a vă aminti să căutaţi întotdeauna moduri inedite de a vă înfrunta banalul. Vă ofer un pix pentru a vă inspira să mergeţi mai departe cu încăpăţânare, cu încredere că vă puteţi lăsa amprenta asupra lumii. Vă ofer o gumă de şters deoarece cu toţii facem greşeli - şi vă încurajez să recunoaşteţi atunci când v-aţi înşelat. Cu toţii veţi merge în locuri uimitoare. Niciodată nu ezitaţi să mă contactaţi dacă vă pot fi partener în acea călătorie", a adăugat el.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?