Schimbări uriașe în București. Centrul orașului se transformă sub ochii noștri

Foto: zf.ro
Foto: zf.ro

Patru proiecte imobiliare sunt în plină desfăşurare în zona Pieţei Unirii din Bucureşti şi vor fi livrate până peste cel mult doi ani. Valoarea cumulată a acestor proiecte este de peste 60 de milioane de euro, potrivit ZF.Unirii View, Day Tower şi proiectul în lucru de pe strada Sfânta Vineri au împreună peste 40.000 de metri pătraţi. Lor li se adaugă 86 de locuinţe şi un hotel cu 100 de camere pe Bulevardul Unirii.

"Zona Unirii este nodul central al Bucureştiului, zonă în care, numai în ultimii ani, s-au investit peste 150 milioane de euro doar prin proiecte private", a declarat Andreea Păun, consultant imobiliar, managing partner la compania de profil Griffes. Alina-Elena Vasiliu

Proiectele de pe Bd. Unirii se vor afla în faţa unei zone lăsate în paragină de autorităţi, un teren de peste 100.000 de metri pătraţi, cunoscut ca Esplanada, după numele unuia dintre proiectele care au fost planificate să fie construite acolo, dar care a picat.

Banca Mondială ar vrea să finanţeze cu 150 milioane de dolari un amplu proiect imobiliar pe acest teren, însă birocraţia şi statutul juridic complicat al terenului au frânat până acum orice demers de construcţie, a mai informat ZF.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?