A pus o brichetă în maşina de spălat, din greşeală. După aceea, a avut un ŞOC! Nu se poate!

bricheta in masina de spalat
bricheta in masina de spalat

Şi ţie ţi s-a întâmplat să uiţi să cauţi prin buzunare când pui hainele la spălat? Atenţie sporită! Iată ce se întâmplă dacă bagi o brichetă la spălat!Dacă se întâmplă să uiţi o brichetă într-un buzunar şi să bagi acea haină la spălat s-ar putea să nu se întâmple nimic, întrucât brichetele mai noi sunt făcute în aşa fel încât să elimine gazul în siguranţă în cazul unui şoc. Însă, dacă este vorba de o brichetă mai veche, care nu aplică normele UE, ar putea să bubuie, fapt care ar putea afecta maşina de spălat.

Există câteva greșeli pe care mulți dintre noi le pot face din neatenție și care ne pot strica mașina de spălat, potrivit Adevărul.ro.

  • Pui la spălat încălţăminte dură care pot afecta cuva.
  • Speli materiale care lasă multe scame. Acestea pot înfunda tuburile de scurgere a apei.
  • Depozitezi tot felul de lucruri grele pe maşina de spălat. În timp, aceasta se poate dezechilibra.
  • Nu ţineţi maşina în locuri cu mult abur şi umiditate, pentru a nu contribui mai mult la corodarea pieselor acesteia.
  • După fiecare spălare, lasă deschisă uşa maşinii pentru a permite uscarea. În acest fel, previi formarea mirosurilor şi a mucegaiului, în interior.

Cel mai mare duşman al maşinii de spălat este calcarul. Există o metodă naturală şi eficientă de a scăpa de el. Pune doi litri de oţet în compartimentul pentru detergent, apoi tot acolo varsă 200 g de bicarbonat de sodiu. Porneşte maşina (fără rufe) la un program mediu de funcţionare şi se va curăţa singură, impecabil. Repetă acest proces o dată pe lună.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?