BLOC EVACUAT, la Arad, după ce s-a aprins de la un incendiu din vecinătate

BLOC EVACUAT, la Arad, după ce s-a aprins de la un incendiu din vecinătate / Foto: aradon.ro
BLOC EVACUAT, la Arad, după ce s-a aprins de la un incendiu din vecinătate / Foto: aradon.ro
BLOC EVACUAT, la Arad, după ce s-a aprins de la un incendiu din vecinătate / Foto: aradon.ro BLOC EVACUAT, la Arad, după ce s-a aprins de la un incendiu din vecinătate / Foto: aradon.ro BLOC EVACUAT, la Arad, după ce s-a aprins de la un incendiu din vecinătate / Foto: aradon.ro BLOC EVACUAT, la Arad, după ce s-a aprins de la un incendiu din vecinătate / Foto: aradon.ro

Un bloc de locuinte din Arad a fost evacuat, duminica seara, dupa ce izolatia termica exterioara a fost cuprinsa de flacarile care s-au extins de la un incendiu ce a distrus un magazin invecinat, fara ca vreo persoana sa fie ranita.Incendiul a izbucnit intr-un magazin care face parte dintr-un complex comercial in care exista sute de standuri. Magazinul este situat in exteriorul halei comerciale principale si ardea generalizat, la sosirea pompierilor.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Arad, George Plesca, flacarile s-au extins rapid la un depozit si un atelier de reparatii al magazinului, care se ocupa cu vanzarea de aparate de cafea.

"Din cauza cantitatilor mari de mase plastice, facarile s-au extins si a existat o degajare masiva de fum", a spus Plesca.

Chiar langa magazin exista un bloc de locuinte cu 4 etaje, iar izolatia termica a fost cuprinsa de flacari, scrie ziare.com.

"Locatarii, circa 20 de persoane, s-au autoevacuat. Flacarile au distrus o parte din izolatia termica si ferestrele de la trei apartamente", a spus reprezentantul ISU.

Incendiul a fost lichidat cu ajutorul a trei autospeciale de stingere, fara ca vreo persoana sa fie ranita. Pompierii fac cercetari pentru a stabili de la ce au pornit flacarile.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?