Băsescu le-a mai pus stele generalilor Neculai Onţanu, Gabriel Oprea şi Anghel Iordănescu

 
Foto: bodaproste.wordpress.com
Foto: bodaproste.wordpress.com
Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretele privind înaintarea în grad a foştilor social-democraţi, ofiţeri în rezervă Neculai Onţanu, primar al sectorului 2, Gabriel Oprea, fost ministru al Internelor, şi Anghel Iordănescu, parlamentar independent.

Astfel, şeful statului a semnat decretul privind înaintarea în gradul de general-maior - cu două stele în rezervă a generalului de brigadă în rezervă Neculai Onţanu, primarul sectorului 2. Onţanu a fost exclus cu o zi înainte din PSD pentru că şi-a declarat susţinerea pentru şeful statului în campania electorală.

Şi foştii social-democraţi Gabriel Oprea şi Anghel Iordănescu au fost înaintaţi în grad de şeful statului, prin decrete semnate joi. Astfel, Băsescu a semnat decretul privind înaintarea în gradul de general - cu patru stele în rezervă a general-locotenentului în rezervă Gabriel Oprea din MApN, fost ministru PSD al Internelor în Guvernul Boc şi decretul privind înaintarea în gradul de general-maior - cu două stele în rezervă a generalului de brigadă în rezervă Anghel Iordănescu din cadrul aceluiaşi minister.

Primarul social-democrat al sectorului 2, Neculai Onţanu, şi-a anunţat, miercuri, într-o declaraţie de presă, sprijinul pentru candidatura lui Traian Băsescu pentru un nou mandat de preşedinte al României, considerând că acesta a dovedit că are "dorinţa de schimbare a României". Parlamentarii independenţi Gabriel Oprea şi Anghel Iordănescu, foşti membri PSD, şi-au anunţat şi ei, la 6 octombrie, susţinerea faţă de candidatura lui Traian Băsescu, susţinând că un nou mandat al actualului preşedinte este "singura soluţie responsabilă pentru România".


Tot joi, preşedintele Traian Băsescu l-a înaintat în grad pe secretarul de stat pentru politica de apărare şi planificare din Ministerul Apararii, Viorel Oancea, de la gradul de colonel în retragere la gradul de general de brigadă cu o stea în retragere. Preşedintele Traian Băsescu a mai înaintat în grad o serie de ofiţeri în rezervă din Ministerul Apărării.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?