Băsescu, despre afacerile lui Biden în România: "Ar fi trebuit să ştiu. Serviciile m-ar fi informat"

 

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat informațiile lansate de Rudolf Giuliani, conform cărora fostul vicepereședinte american, Joe Biden, ar fi implicat în afaceri și în România.

"Îmi este foarte greu să spun ce informații ar putea să aibă Rudolf Giuliani. Atunci când vicepreședintele Joe Biden a venit la București, a avut un program condensat, nu cred că a avut timp să se ocupe de afaceri.

Ambasadorul SUA în România, Mark Gitenstein, a fost numit în CA al Fondului Proprietatea. Între acesta și Joe Biden a existat o prietenie până la un moment dat, dar apoi n-a mai fost în grațiile lui Biden.

Am fost cel mai informat om din România, dar am știut 10 la sută din ce era de știut.

Nu cred că aici, în România, va fi un cârlig cu care să fie agățat Biden. Nu știu de afaceri ale fiului său aici, iar dacă ar fi avut afaceri în România ar fi trebuit să știu. Serviciile m-ar fi informat.

Dacă Puiu Popoviciu a primit consultanță de la fiul lui Biden, nu e nici o problemă. Investiția pe care a făcut-o Popoviciu în Băneasa a fost ceva mare, eram primar la vremea respectivă. Acolo era o mlaștină.

Bănuiesc că pentru modul în care s-a transferat terenul a fost cercetat Popoviciu. Dar vă spun că din taxele și impozitele de acolo se colectează mulți bani", a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
NIR
08 Oct 13:55
Ai stiut doar ceea ce ti-a convenit !
Nu mai face pe niznaiul !
Răspunde
0 0
barney
08 Oct 13:03
Și chiar nu te-au informat? Ba eu cred ca da și sub pavaza se restului profesional, foarte normal de altminteri, nu vor face public niciodată adevărată situație, lucru pe care te și bazezi. Astfel ca, din partea României Rățoiul Trompetist nu va obține nimic cu care sa îl incrimineze pe Ion Bidon.
Răspunde
0 0
Diaspora
08 Oct 08:49
Cand aude Baseasca de Caracter, rade in hohote. Nu este omul cu caracter, a trait ani de zile in puscaria de vapor, nu mai are ce caracter sa arate , poate Petrov avea caracter mai bun.
Răspunde
0 0
Borfasharie in batustan !!!
08 Oct 06:05
Multe spui ca nu stiai, tovarashe petrov, si apoi o intorci la bruxelles ! Apropo, Mona Musca are caracter ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?