Bărbat votat "cea mai rea persoană cu care te poţi întâlni". Cunoaşte femei pe internet, apoi...

Un bărbat din SUA este considerat cea mai "rea persoană cu care te poţi întâlni", după ce a avut o serie de întâlniri dezastru cu mai multe femei întâlnite online.Paul Gonzales are 44 de ani şi e un bărbat popular pe reţelele de socializare şi pe aplicaţiile de dating, unde cunoaşte femei pe care le invită apoi în oraş. Numai că, scrie CBS Los Angeles, bărbatul are un mod unic de a se comporta la întâlniri: comandă şi mănâncă feluri scumpe de mâncare, apoi se scuză şi merge la toaletă sau răspunde la telefonul mobil şi...dispare.

Toate mesele preferate de bărbat şi plătite de victimele sale sunt scumpe, uneia dintre femei bărbatul spunându-i că a comandat două antreuri pentru că este...culturist. Bărbatul comandă, îşi aminteşte una dintre femeile cu care a ieşit Gonzales, un pahar de vin, apoi o salată Caesar cu creveţi, o friptură însoţită de un cartof copt. A mâncat aproape tot, apoi s-a scuzat faţă de femeie şi a mers să dea un telefon. Nu a mai revenit şi, la scurt timp, femeia a văzut că îşi ştersese profilul de pe aplicaţia de dating. Cel puţin alte două femei au fost păcălite de bărbat, iar un salon susţine că bărbatul a fugit fără să plătească după un tuns şi un vopsit.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?