Azil închis definitiv în Timiș. Au găsit bătrâni în clădire la 2 zile după ce l-au închis prima dată

 

Azilul de bătrâni care a fost închis la începutul săptămânii în Timiș a fost vizitat din nou de inspectori, care au avut parte de o surpriză.

Inspectorii de la Protecția Cosumatorilor alături de cei de la Asistența Socială au ajuns miercuri seară la azil din Liebling și… l-au găsit deschis. Asta cu toate că în urmă cu două zile au dat dispoziție ca acesta să fie închis în urma condițiilor găsite în clădire.

În incintă erau cazați doi bătrâni, unul care nu a vrut să plece din incintă la prima vizită a inspectorilor, iar altul care a fost readus de la spitalul din Deta de fiul său. Cei doi strigau după ajutor din interior când au sosit organele de control. Aceștia erau supravegheați de o îngrijitoare și de un paznic.

Inspectorii au sunat la 112 si au cerut sprijinul ambulanței, pompierilor și poliției, iar impreuna cu aceștia au pătruns în azil. Cei doi bătrâni au fost consultați de medici, după care unul dintre ei a fost dus la spitalul din Deta, iar cel de-al doilea a refuzat să plece din imobil.

Mai multe informaţii pe realitateadetimis.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?