Avocat: Dincă e boierul anchetei, se crede VIP. Dă indicații cum îi vine, apoi vrea apică, păpică

 
Avocat: Dincă e boierul anchetei, se crede VIP. Dă indicații cum îi vine, apoi vrea apică, păpică
Avocat: Dincă e boierul anchetei, se crede VIP. Dă indicații cum îi vine, apoi vrea apică, păpică

Avocatul familiei Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie, a oferit noi detalii în legătură cu stadiul anchetei de la Caracal, dar și despre atitudinea lui Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor.

"Criminaliștii au început să sape într-un anumit loc pe care, de ieri, l-am fixat cu domnul procuror ca fiind suspect: un loc fără vegetație, unde părea că ascunde ceva. E o groapă de gunoi. Sunt zeci, sute de metri și adâncimi de 4-5. Nu au ajuns undeva să dea de pământ, atâtea deșeuri sunt. Le iau și le sortează pe fiecare în parte. Iau ce cred că are interes pe anchetă, le trimit la expertiză. Nu cred că vor face față oamenii ăștia, e imposibil câte deșeuri sunt", a declarat, marți, Tonel Pop.

Totodată, avocatul a spus că Dincă a fost chestionat cu privire la deșeurile din curtea sa, dar că "nu dă explicații prea multe, e evaziv".


"Are o antenă foarte mare, ancorată, e ca un centru de comunicații acolo. Am aflat că era ca să stea porumbeii", a mai spus Tonel Pop.

În același timp, avocatul a mai dat detalii despre starea lui Gheorghe Dincă, despre care spune că îi pune pe anchetatori în ipostaze "stânjenitoare".

"El e boierul acestei anchete. Ieri, a indicat niște canale, i-a pus în niște situații stânjenitoare. Părerea mea e că are așa o bucurie lăuntrică și se crede un VIP, un om important, deosebit, care poate, așa... cum făcea Ceaușescu dintr-o mână, cădea un bloc. Ăsta dă dintr-o mână, toți se duc să sape acolo. Își bate joc. El stă pe scăunel și se uită cum umblă oamenii ăștia. Oamenii caută în gunoaie, i le sortează. Dă indicații cum îi vine lui, după care vrea apică, păpică. Trag copertina să fie umbruță pentru că nu poți să nu te ocupi de dumnealui că te reclamă la CEDO", a mai spus avocatul.

CAZUL CARACAL. Avocatul Tonel Pop rupe tăcerea: ce se întâmplă ACUM în curtea lui Gheorghe Dincă
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
vax populi
14 Aug 15:39
pai chiar e [VIP] ! si mi se pare corect ca este tratat frumos. dupa ce ca v-a dat un raxat de mancat atatea saptamani mai faceti si pe nebunii...
Răspunde
0 0
Nelu
13 Aug 17:19
Pocitura ar trebuii servită cu un grătar din ouoaiele și țîțoiul lui.
Răspunde
0 0
Nelu
13 Aug 17:18
Pocitura ar trebuii servită cu un grătar din ouoaiele și țîțoiul lui.
Răspunde
0 0
cotoi
13 Aug 15:43
Ride de anchetatori ca ii face curat in curte , vrea apa rece , mincarica , ia intoarceti foaia sa vezi de spune si ce nu a facut , iei coada de lopata si ii arzi citeva , nu zice , ii scoti un dinte cum poate a facut el , nu zice ii scoti o unghie sa vezi ca nu ii mai trebuie apa rece , mincarica si pune mina pe cazma si dezgroapa tot , i-si bate joc de anchetatori cum vrea el pacat oameni cu experienta si scoala cit cuprinde pacat , pacat ca legile sint asa cum sint am spus asa cum procedau comunistii
Răspunde
0 0
''Eooororile'' costa viata romanilor !!!
13 Aug 15:33
Legile lui Ciordake si ale ciumei rosii fac IMPOSIBILA efectuarea unei anchete reale si eficiente. Legislatia impreuna cu mentalitatea pe care a creat-o fac ca lucruri minore sa devina munci de sisif, Daca garcea de la telefon se misca, il incolteau pe descreierat in timp ce facea ce il treecea pe el capul, daca minciunile iar fi adus cite 2-3 ani de puscarie in plus la pedeapsa de fiecare ''gluma'' pe care o face si obstructioneaza justitia, daca cartelele nu erau fara numar ca sa poata fi folosite de infractori ... daca familia descreieratului era calcata inainte sa ascunda urme ... daca ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?