Avion prăbuşit în Franţa. 78 de victime au fost identificate

 
Avion prăbuşit în Franţa. 78 de victime au fost identificate
Avion prăbuşit în Franţa. 78 de victime au fost identificate

Identificarea victimelor catastrofei aviatice din sudul Franţei se dovedeşte un puzzle greu de rezolvat. Legiştii s-au putut pronunţa deocamdată doar în cazul a 78 dintre cei 150 de pasageri şi membri ai echipajului.Peste 50 de experţi lucrează zi şi noapte într-un centru mobil, nu departe de locul prăbuşirii aeronavei GermanWings. Au fost prelevate probe de ADN din partea rudelor victimelor şi pe baza lor au fost identificate deocamdată doar 78 de persoane.

Între timp, autorităţile franceze au început construcţia unei căi de acces prin care se va face transportul resturilor avionului Airbus A320. Deocamdată echipele de căutare ajung în zona respectivă fie cu elicopterul, fie pe jos, prin pădure, o călătorie care durează 40 de minute.

Şoseaua va reduce acest timp la numai cinci minute şi va facilita recuperarea rapidă a tuturor probelor importante de la locul tragediei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?