Avertisment sumbru: 2018 va fi anul dezastrelor și nenorocirilor

 

Un proroc britanic face câteva previziuni sumbre pentru anul ce vine. Multe dintre profețiile clarvazatorului britanic Craig Hamilton-Parker s-au adeverit cu o precizie care înfioară și înspăimântă. 

Înainte de toate, omenirea se va confrunta anul viitor cu o adevarată criză ecologică, astfel că fenomentele naturale vor fi mult mai frecvente și mult mai devastatoare. Pentru Italia, prorocul britanic anunță distrugeri și însemnate pierderi de vieți omenești din cauza erupției vulcanului Vezuviu, scrie jurnalul.ro

SUA și Australia vor fi, din nou, victimele unor incendii de o violență înfricoșătoare, în timp ce China și India vor asista la inundații nemaintâlnite până acum.

În plus, Pământul va fi zguduit de cutremure extrem de puternice, undele seismice urmând să afecteze inclusiv regiuni care nu au cunoscut până acum furia subterană a Terrei.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?