Au cumpărat o salată bio. Ce au găsit în ea i-a ORIPILAT

 

Doi locuitori din Florida au cumpărat de la celebrul lanț de magazine Walmart o pungă cu salată preambalată, dar ce au găsit în ea i-a dus direct la spital. Cei doi au făcut o descoperire macabră: în punga de salată luată de pe raftul de produse bio se afla un liliac mort, în stare avansată de degradare.

Cele două persoane au fost supuse unui tratament preventiv împotriva rabiei, chiar dacă animalul a fost testat, însă nu s-a descoperit nimic concludent, din cauza stării avansate de descompunere în care era.

Cei doi au declarat că deja începuseră să mănânce salata, înainte să facă dezgustătoarea descoperire.

Lanțul comercial a retras de urgență produsul, declarând că va returna banii oricărui client care va dori să returneze marfa.

Centrul de Prevenire și Control al Bolilor a menționat că cei doi pacienți se simt bine și nu au semne de rabie, citează USA Today.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?