Asistentă, după gratii: abuzuri de neimaginat faţă de bătrâni. O victimă avea 101 ani!

 
A crezut că a dat norocul peste ea! A avut, însă, un șoc când a descoperit adevărul
A crezut că a dat norocul peste ea! A avut, însă, un șoc când a descoperit adevărul
A crezut că a dat norocul peste ea! A avut, însă, un șoc când a descoperit adevărul Asistentă, după gratii: abuzuri de neimaginat faţă de bătrâni. O victimă avea 101 ani! / Foto: Daily Mail Asistentă, după gratii: abuzuri de neimaginat faţă de bătrâni. O victimă avea 101 ani! / Foto: Daily Mail

O asistentă medicală dintr-un cămin pentru persoane vârstnice din oraşul Torquay, din Marea Britanie, a şocat o lume întreagă! Femeia, plătită să aibă grijă de persoane lipsite de ajutor, le supunea la abuzuri de neimaginat. Aceasta are 25 de ani, iar victimele sale aveau în jur de 80, sau chiar 101 ani!

O asistentă medicală de 25 de ani din oraşul Torquay, Marea Britanie, a fost condamnată la 10 ani de închisoare. Christina Sethi a abuzat mai mulţi pacienţi ai unui azil de bătrâni din Devon pe care ar fi trebuit, de fapt, să-i îngrijească.

Femeia îşi alegea cu grijă victimele. Toate trei erau persoane lipsite de apărare sau persoane care nu şi-ar mai fi putut aminti agresiunea, suferind de demenţă.


Abuzurile sexuale, de o monstruozitate ieşită din comun, erau filmate, imaginile fiind, ulterior, trimise iubitului femeii, ştiind că acesta le-ar fi găsit "satisfăcătoare din punct de vedere sexual", susţin autorităţile.

Printre victimele sale se află două femei, una de aproximativ 80 de ani, alta de 101, şi un bărbat tot în jur de 80 de ani, pe care l-ar fi "vânat" în mod special, ştiind că nu şi-ar mai fi amintit agresiunea.

Sethi, descrisă de poliţişti ca fiind o persoană "depravată", a fost trimisă după gratii pentru 10 ani, după ce a recunoscut cinci dintre abuzuri. Faptele au avut loc în perioada ianuarie 2014 - mai 2015.

Reprezentanţii căminului pentru bătrâni s-au arătat profund indignaţi de faptele comise de aceasta şi au declarat că "femeia nu numai că a umilit victimele, dar a şi denigrat imaginea cadrelor medicale".

Abuzurile au fost făcute publice după ce un bărbat a găsit într-un calculator cumpărat la mâna a doua imaginile dezgustătoare.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?