Artistul supranumit "găina umană" a CLOCIT 10 ouă 3 săptămâni. Apoi....azi a venit ŞOCUL!

Artistul francez cunoscut sub numele de Abraham Poincheval cloceşte 10 ouă de aproximativ trei săptămâni, într-o vitrină de sticlă aflată la Paris.După 10 zile, Poincheval a primit o veste uluitoare: un pui de găină a spart coaja oului, aşa că bărbatul poate spune că experimentul său artistic, cel în care şi-a atribuit rolul unei găini umane, a reuşit.

Artistul, cunoscut pentru că s-a închis într-un ou din piatră în trecut, a suportat condiţii grele în vitrină, clocind ouăle: nu avea decât o pauză de jumătate de oră la fiecare 24 de ore şi de trei săptămâni nu a părăsit locul, fiind nevoit să suporte temperaturi de peste 37 de grade pentru a cloci ouăle, într-un scaun special conceput.

Tatăl artistului a mărturisit că acesta a avut, în copilărie, un pui de găină drept animal de companie. Pe toţi puii rezultaţi în urma experimentului îi aşteaptă o poiată special construită şi, în niciun caz, nu vor ajunge într-o supă.

Puii ieşiţi din găoace vor sta în vitrină cu artistul 72 de ore, apoi vor ajunge în poiată. Abia după ce toţi cei 9 pui vor ieşi din găoace va putea şi artistul de 44 de ani să meargă acasă, la cei doi copii umani ai săi.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?