Arhiepiscopia Romano-Catolică din Capitală ar putea plăti daune de 20 milioane de euro către dezvoltatorii unui zgârie-nori

 
Foto: gnace.com
Foto: gnace.com
Arhiepiscopia Romano-Catolică din Capitală riscă să plătească daune de aproape 20 de milioane de euro către dezvoltatorii unui zgârie-nori. Suma reprezintă pagubele înregistrate de dezvolatorii Cathedral Plaza în trei ani de procese.

Dezvoltatorii se plâng că au avut pierderi serioase findcă reprezentanţii bisericii Sfântul Iosif au cerut instanţei oprirea lucrărilor de la Cathedral Plaza în urmă cu trei ani. În acest timp, ei au plătit alte taxe, penalităţi pentru neîmplinirea clauzelor contractuale faţă de firmele care închiriaseră deja spaţiu în clădire, dar şi pentru menţinerea şantierului în conservare.

Decizia lungului şir de procese a fost dată săptămâna trecută de Curtea de Apel Ploieşti şi este definitivă. Astfel, dezvoltatorii clădirii de birouri pot finaliza construcţia şi pot da în judecată arhiepiscopia pentru a le plăti pagubele.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?