Șapte locuri ce par ireale surprinse de Google Earth

Google Earth ne permite să călătorim în toată lumea stând pe scaun, la birou, și să vedem în detaliu locuri îndepărtate. Unele imagine surprize pe hartă sunt de-a dreptul fascinante.1. Iazurile albastre pot fi văzute lângă Moab, Utah.
2. Piscina uimitoare este situată în Parcul Național Yellowstone din Wyoming.
3. Lacul Taal de pe insula Luzon din Filipine are un lac din interiorul unei insule din interiorul unui lac de pe o insulă.
4. Construcția spiralată din deșertul Egiptului este de fapt creat manual. A fost o instalație de artă construită folosind 178 de conuri care formează un model de spirală în nisip. A fost terminat în 1997.
5. Acest grup de insule construite în Dubai ar trebui să fie o reprezentare a celor șapte continente. Dacă vă înclinați capul spre stânga, o puteți vedea.
6. Lacurile colorate sunt situate în Rezervația Națională Eduardo Avaroa din Bolivia.
7. Acest corp albastru de apă nu este un iaz sau un lac, este de fapt cea mai mare piscină din lume, situată la stațiunea San Alfonso del Mar din Algarrobo, Chile.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?