Apel halucinant al unui lider politic: România e în stare de război, să ne ajute Trump!

 

Aurelian Pavelescu, liderul PNŢ CD, acuză Parlamentul European că a votat o rezoluţie care apără "statul paralel", "abuzurile flagrante din justiţie" şi blochează legislaţia de "demoratizare a ţării".

 Pavelescu defineşte Partidul Popular European drept "Noul Partid Bolşevic" şi susţine că acesta a declarat război României. "Suntem în stare de război şi trebuie să răspundem! PNŢ CD solicită SUA, preşedintelui Trump, să apere România *(...) PRINCIPALUL SĂU ALIAT POLITIC ŞI MILITAR DIN EUROPA DE EST, LA GRANIŢA CU RUSIA! Pe toate căile posibile," a scris Pavelescu într-un mesaj pe facebook. 

Liderul PNŢCD sugerează că votul popularilor europeni ar fi fost impus pe filieră Angela Merkel - Klaus Iohannis. "De altfel, Klaus Iohannis a si recunoscut acest lucru, indirect, condamnand el, inaintea Parlamentului European - România, in declaratiile din ultimul timp! Este vorba despre o CONSPIRAŢIE împotriva poporului român, condusă în mod direct de preşedintele României!"

"Este ultima încercare de dărmâre a Guvernului şi Parlamentului, astfel încât Presedinţia Consiliului UE să fie preluată de Klaus Iohannis şi un Guvern obedient - pro-german, de la 1 ianuarie 2019. Vor urma violente de strada pentru finalizarea acestui război?" se mai întreabă Pavelescu. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Statul Paralel
13 Nov 22:20
Se vad corupti dupa cum urla ...
Răspunde
0 0
gheorghe
13 Nov 20:44
Alt nebun
Răspunde
0 0
Jan
13 Nov 19:25
Asta a fost razbunarea crunta a PSD-ului, care nu s-au multumit sa distruga PNT-ul si l-a cocotat pe cosciugul acestuia pe strumful Pavelescu, acel "avocat mic cu capul mare", cum l-a caracterizat un celebru contemporan.
Răspunde
0 0
nicu
13 Nov 18:48
tino- nino tino-nino!!! PARANOIA BLEAH!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?