Apariţie misterioasă, în Bucovina, imediat după Crăciun. "Am crezut că e un OZN"

Fenomen bizar surprins de locuitorii unor localități din județul Suceava. În a doua zi de Crăciun, dimineața devreme, pe cer a fost semnalată apariția unui obiect luminos.”Era o lumină lăptoasă – o aură în formă de con, statică, dar vârful nu îl vedeam, că era ascuns de clădirea din față – Școala Generală Nr. 4. A durat cam 10 secunde. Am fugit în casă să aduc ceva cu care să înregistrez ce am văzut. Când m-am întors nu se mai vedea lumina, dar în schimb erau vizibile două cercuri concentrice, unul în plan mai apropiat, mai mare, altul mai mic, în depărtare”, a declarat pentru monitorulsv.ro. Gavril Filipiuc, din Rădăuți.

Obișnuit să se trezească dis-de-dimineață, rădăuțeanul a semnalat apariția bizară înainte de ora 6 dimineață. Pentru a se convinge că nu era doar un efect optic mai ciudat, a căutat să vadă unde este luna. Nu doar că nu se vedea, dar la acea oră luna nu avea cum să fie la est, ci la vest.

”Nu am mai spus nimănui, să nu zică că bat câmpii...”, a mai spus bărbatul.

În aceeași dimineață, la aceeași oră, același fenomen a fost semnalat și în Liteni, de către Costel Rogna. De altfel, acesta a reușit să și surprindă cu camera obiectul luminos misterios.

”M-am speriat și m-am gândit că e un OZN”, a declarat suceveanul, care era împreună cu câțiva prieteni când a observat fenomenul.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?