Anunț făcut de unul dintre cei trei candidați la funcția de președinte al FRF

Candidat la președinția FRF, Marcel Pușcaș a vorbit despre măsurile pe care le va lua, în cazul în care va câștiga alegerile programate pe 18 aprilie."Vreau să fac o școală de antrenori de doi ani la Federație. În primul an, facem generalități, apoi în anul doi vom face specializări: futsal, fotbal feminin, fotbal pentru juniori, pentru seniori. Eu am fost la Clairefontaine, noi nu ne apropiem de ce este acolo. Nu degeaba Boloni spune că el este un antrenor francez.

De două luni, eu văd că ambii contracandidați se ocupă cu alte lucruri decât de fotbal! Eu nu am alte îndeletniciri. Dacă voi pierde alegerile, voi rămâne în fotbal să văd dacă acest program pe care l-am făcut poate fi implementat. În acest moment, sunt pe locul doi în opțiunile de vot.

Marele avantaj al meu este că din 1990 lucrez în sistemul privat, la firmele mele, și nu am exercițiul de a primi șpagă. Nu am trăit din fotbal, așa cum au trăit cei doi contracandidați”, a declarat Marcel Pușcaș la Sport Total FM.

Reamintim că Ionuț Lupescu, candidat la funcția de șef al FRF, vine în studioul Realitatea TV, joi, 12 aprilie, la ora 19:00.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?