AUR LA JUDO pentru România. Antrenor: "Am obţinut cel de-al zecelea titlu european"

 
AUR LA JUDO pentru România. Antrenor: "Am obţinut cel de-al zecelea titlu european"
AUR LA JUDO pentru România. Antrenor: "Am obţinut cel de-al zecelea titlu european"

Aurelian Fleisz, antrenorul lotului naţional de Judo, a declarat, la Realitatea TV, că este o mare mândrie că lotul României a obţinut medalii de aur la Campionatul European de Judo.

"A fost un concurs reuşit pentru delegaţia României. Am obţinut două medalii de aur, medalii pe care ni le-am păstrat în urma eforturilor făcute de către lotul României. A fost şi o mică presiune pe noi pentru că am avut un obiectiv de îndeplinit, iar, împreună cu colegul meu, Iulian Surla, am obţinut astăzi cel de-al zecelea titlu european. Un palmares impresionant. Cred că suntem singura pereche din Europa cu un asemenea palmares. E o mândrie pentru noi", a spus Fleisz.

Antrenorul a vorbit şi despre planurile de viior: "Urmează campionatul mondial, din seprembrie, care va avea loc la Malaga, în Spania".

Alina Zaharia şi Alina Cheru au câştigat aurul la ju no kata la Campionatul European care se desfăşoară în acest weekend în Italia, la Lignano.

Antrenorul lotului național de judo masculin,Aurelian Fleisz, și Iulian Surla au câştigat aurul la competiţia de Nage no kata.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 0
eu
25 May 14:23
Felicitari, mandru de voi !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?