Angajaţii din penitenciare se revoltă după revoluţia fiscală

Angajaţii din penitenciare se revoltă după revoluţia fiscală
Angajaţii din penitenciare se revoltă după revoluţia fiscală

După nemulțumirile provocate de așa-zisă revoluție fiscală, la atac ies și sindicaliștii din penitenciare. Ei anunță că vor merge vineri cu jalba în proțap la ministrul Justiției. Și sunt hotarâți ca, dacă revendicările nu le sunt luate în seamă, să declanșeze proteste. Sindicaliștii din ANP cer rezolvarea urgentă a problemelor legate de condițiile de lucru improprii, deficitul de personal și plata orelor suplimentare nerecuperate. De asemenea, vor lansa și propuneri referitoare la statutul polițiștilor de penitenciare, eliminarea discriminarilor și disfuncționalităților din legislația salarizării și pensionării, dar și soluții pentru deblocarea negocierilor colective, aflate acum într-un impas ce poate duce la un conflict de muncă.

"Nu ne așteptăm, desigur, la minuni. În situația în care ministrul Justitiției refuză în continuare dialogul, vineri, 9 februarie 2018, va fi momentul reluării protestelor personalului din penitenciare", anunță sindicaliștii. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?