Anchetă internă la Ministerul Justiției! Un document important, rătăcit prin sertare

 
Ministerul Justiţiei: S-au găsit nereguli mari la Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie
Ministerul Justiţiei: S-au găsit nereguli mari la Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie

Anchetă internă la Ministerul Justiției. Ministrul Ana Birchall vrea să afle cum a fost posibil ca un document să fie rătăcit în sertarele angajaților săi mai bine de cinci luni. 

Este vorba despre demisia adjunctului DNA, Marius Iacob, DEMISIE care NU a ajuns la Cotroceni astfel încât președintele Iohannis să semneze decretul eliberării din funcție.

Grav este că magistratul Iacob a rămas în funcție în tot acest timp fără ca NIMENI să întrebe cum este posibilă o astfel de situație.

Acum, ministrul Justiției, Ana Birchall, a expediat demisia în mapa lui Iohannis, însă, ca urmare a acestei întârzieri, de-abia acum procurorul ar urma să își încheie mandatul de adjunct al DNA cu acte în regulă.

Marius Iacob a reușit să rămână adjunct al DNA în condițiile în care a fost sancționat disciplinar, ceea ce nu îi mai permitea să fie menținut în funcție. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Stroe vasilica
22 Jul 21:57
Asa se vede ce talmes balmes este in institutiile tarii si in tara...vai,mama noastra de mafioti nenorociti....
Răspunde
0 0
Romanul
22 Jul 14:33
Ei s-a ratacit. Nu s-a vrut eliberarea din functie. Asa e la noi. Nu conteaza ca esti sanctionat daca ai pile si relatii nu esti eliberat .cica se rataceste demisia. Cine ii credw?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?