VIDEO Ambasada Suediei, mesaj cu subînțeles în ziua protestului #șîeu

 

În ziua protestului pentru lipsa infrastructurii, în special a celei rutiere, Ambasada Suediei la București a postat, pe pagina de Facebook, un filmuleț cu strategia infrastructurii pe următorii ani a statului scandinav.Ambasada Suediei la București s-a alăturat simbolic protestului #șîeu, postând pe Facebook, în momentul în care românii au manifestat pentru autostrăzi, un videoclip și un mesaj despre planul național de infrastructură al Guvernului de la Stockholm, pentru perioada 2018-2019, care însumează 66 de miliarde de euro. Mesajul se încheie cu #șîeu. 

„Guvernul Suediei a adoptat un plan național pentru infrastructură pentru perioada 2018–2029, însumând investiții totale de 66 miliarde € în transportul rutier, căi ferate și transportul maritim. Noul plan național reprezintă un pas important către tranziția spre un stat fără combustibili fosili, o creștere a construcției de locuințe și îmbunătățirea condițiilor pentru mediul de afaceri. Una dintre cele mai ambițioase componente ale planului este centura capitalei Stockholm. Proiectul a început în 2015 și va dura până în 2025. Cu 21 kilometri lungime totală, dintre care 18 kilometri în tuneluri, centura va deservi 140.000 vehicule în fiecare zi, circulând pe trei benzi separate per fiecare direcție. Dacă ai 15 minute libere astăzi, poți urmări raportul video de progres al proiectului, realizat de Administrația Suedeză pentru Transport. Află mai multe despre cum construim o Suedie mai puternică și mai Sustenabilă: https://www.government.se/…/the-governments-plan-for-infra…/ | #șîeu”, este mesajul postat de Ambasada Suediei la București. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Infrastructura bate salariu
15 Mar 20:33
Poi nu Mai sta cu mâna întinsă să îți mărească guvernul pensia sau salariu. Dacă nu ești competent să îți negociezi salariu oi vina ta nu a guvernului. Eu mai bine am unde sa circul so și să ajung on siguranță acasă decât sa ajung între 4 scânduri cu salariu și PIB mărit
Răspunde
0 0
Căt din PIB dati pentru asta ,bre ?Mai si mancati ?De ce participati la Războiul Rece?
15 Mar 17:42
Miscarea este una profund de dreapta,repartitia bugetului spre investiții neproductive în dauna consumului,iată esenta presiunii hastagilor.De ce nu spuneti ,tăiati pensii si salariile profesorilor si medicilor,si chemati firme străine sa ne faca autostrazi ?Si,indirect ,si dl presdinte o spune,prea mult il doare de pensii si salarii.Bugetul atâta poate ,bre.Mai facă si privatii ca si ei duc marfuri la muscal,cine ii opreste ?Si spitale ,văd ca mai fac si privatii si costurile le ia Casa de Asigurari.de ce nu fac hastagii si ai lor spitale ?Stroussberg ne-a facut căile ferate si am preluat falimentul lui,pentru ca România nu putea.Acum de ce nu dati constructia drumurilor la firmele romanesti ,bre ?Se duc miliarde la snapanii strini ,prinde pe american si scoate-i ochii.Si-apoi DNA pe ce picior dansează ?Tel Drum e cercetata pentru activitati de acest fel ,dar ar trebui ca să i se ridice statuie in piata publică ,chiar daca firme italiene cu capital american au fost concurată.Nu vedeti Războiul Rece unde bate,nu nivel de trai,bani in afara,miliarde.Si de ce nu o spune PSD?Intrebati de străzi si pe cei cu sapa,nu pe cei cu ferari si BMW?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?