Altă întrebare pentru doamna Firea: De ce este interzisă parcarea de-a lungul Șoselei Pantelimon?

Oprirea interzisa pe Soseaua Pantelimon
Oprirea interzisa pe Soseaua Pantelimon

Mai mulți cititori Realitatea.net ne-au sesizat, pe adresa martorocular@realitatea.net, că pe șoseaua PANTELIMON din sectorul 2, este interzisă parcarea pe ambele sensuri de mers, între Mega Mall și Hipermaketul Cora. Aceștia spun că, după asfaltarea străzii, pe ambele sensuri ale șoselei, au apărut indicatoare "Oprirea interzisă", iar acum Poliția locală sector 2 nu mai permite locuitorilor să-și parcheze mașinile de-a lungul șoselei.Iată ce se întreabă cititorii realitatea.net despre această situație care are o rezolvare simplă: ,
 
,,De ce înainte de a se lua o asemnea decizie nu s-a făcut o analiză privind numărul de mașini înmatriculate în  blocurile de pe șoseaua PANTELIMON, în raport cu locurile de parcare amenajate sau spațiile de parcare din jurul blocurilor sau de pe străzile adiacente? 

CU ce se deosebește  sos. PANTELIMON, ca trafic sau număr de benzi, față de bulevardul  CHISINAU sau DECEBAL, unde este permisă parcarea? De ce nu s-a ținut  cont de faptul că acest cartier este liniar, nu are ramificații stradale în spatele blocurilor unde să se poată parca?"  

Cea mai bună întrebare este ultima: ,,De ce nu este permisă parcarea măcar noaptea ca în alte zone din BUCUREȘTI?''
 
Situația semnalată de cititorii Realitatea.net nu este nouă și are o rezolvare simplă: interdicția să fie ridicată pe timpul nopții, cum se întâmplă în multe alte sectoare, unde normalitatea este prioritate. 
 
Primăria Capitalei și Primăria Sectorul 2 trebuie să rezolve urgent problema! Și locatarii din șoseaua Pantelimon sunt plătitori de taxe și votanți!
 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?