Gorghiu, despre noile achiziţii ale PNL: Cu profesorul Leon Dănăilă a fost dragoste la prima vedere

 

Alina Gorghiu, preşedintele PNL, a declarat, în exclusivitate, la Realitatea Tv, că este foarte mândră de cei din societatea civilă care au decis să candideze pe listele PNL. Liderul a precizat că partidul pe care îl conduce vrea să demonstreze că listele propuse sunt altfel, iar cu ajutorul celor care vor candida se poate face o agendă aşa cum vrea societatea românească.Alina Gorghiu a venit în studioul "Jocuri de Putere", însoţită de mai mulţi candidaţi pe care PNL îi propune pentru Senat sau Camera Deputaţilor, printre care: Mara Mareş, Răzvan Prişcă, Pavel Popescu şi Florin Cîţu.

"Vă mulţumesc pentru că sunteti prima televiziune care incearcă o astfel de formulă, este important să dăm semnalul că listele PNL sunt altfel. PNL are ciacatrici, dupa Guvernarea cu PSD, însă sunt păcate pe care daca ni le vom asuma asa cum au fost ele, vom face o agendă asa cum vrea societatea romaneasca", a spus Gorghi.

Liberala a precizat că între PNL şi Leon Dănăilă a fost "dragoste la prima vedere", colegi din partid propunându-i academicianului să candideze. Acasta a mărturisit că Dănăilă i-a spus la şedinţă în care s-au validat candudaturile că are emoţii: 

"Profesorul Danaila a acceptat din prima propunerea, a fost daca vreti, dragoste la prima vedere. Nu am vorbit eu cu el, i-au propus colegii, au vorbit colegii mei cu el. Eu astăzi am vorbit cu domnia sa, l-am salutat şi l-am intrebat cum este şi mi-a spus: "Am emoţii"".

Gorghiu a mai spus că listele Pnl însemnă 60% oameni noi, şi a subliniat că Mara Mareş, candidata de doar 24 de ani, cap de listă pentru Camera Deputaţilor în Braşov, a fost "tocată pe nedrept, minute de minut, în presă":

"Listele noastre inseamna 60% oameni noi. Mara Mareş a fost tocată minute de minut astăzi, în presă. Mara este un om cu legitimitate, a făcut scoli in afara, poate vorbi despre cum reusim sa suprapunem piata muncii cu dorinţele tinerilor care au studiat în afară. Cine poate altcineva să stie toate problemele generatiei decât un tânăr. Vad mai multi oameni din presa care spun: "Vrem oameni noi, scapati de dinozauri". Pot sa ma mandresc cu aceşti oameni, nu vreau să fie patetic, dar este un moment de mandrie, pentru ca oamenii asceştia au lasat societatea civila și vin în partid", a mai spus Gorghiu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?