Alarmă cu bani falşi în Gorj

 
Foto: wikipedia.org
Foto: wikipedia.org
Panică printre sătenii din Bărbăteşti, judeţul Gorj! Localnicii au alertat poliţia speriaţi că au primit pensia sau restul de la magazin în bancnote false. Hârtiile suspecte erau cele de 10 lei, care arătau diferit faţă de cele pe care le ştiau ei. Până la urmă s-au lămurit - aşa arată noile bancnote modificate de BNR în decembrie anul trecut.

În urmă cu câteva zile, o localnică din Bărbăteşti a primit rest 3 bancnote de 10 lei de la farmacia veterinară. Când a vrut să cumpere o pâine din aceşti bani a avut o surpriză.

Vânzătoarea de la magazin susţine că "defectele" bancnotei de 10 lei îi fuseseră semnalate de alţi localnici, care erau convinşi că au primit bani falşi la pensie. În doar câteva ore, în toată comună s-a instalat panica.

Poliţiştii n-au avut mult de lucru până să constate că banii fac parte dintr-o serie nouă, a cărei grafică a fost uşor modificată. Mai greu le-a fost să-i liniştească pe sătenii revoltaţi.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?