Ai renunţa la inelul tău de logodnă pentru o piatră mai mare?

 

In pofida implicatiilor sentimentale ale inelului de logodna, multe femei se declara nemultumite de bijuteriile primite in semn de iubire de la parteneri, fiind dispuse sa schimbe inelele considerate urate cu unele care au pietre mai mari si, implicit, un impact vizual mai mare.

Practica oferirii unui inel de logodna inaintea casatoriei nu este foarte veche in Romania, dar a castigat mult teren in ultimii ani. Implicatiile sentimentale ale acestei dovezi de iubire sunt, fara doar si poate, mari, insa se intampla adesea ca purtatoarele sa fie nemultumite de alegerile facute de iubitii lor care le-au cumparat inelele.

 

Astfel ca multe femei deja casatorite sunt dispuse sa-si schimbe inelele de logodna primite de la partenerii lor.

 

Specialistii in domeniul comertului cu pietre pretioase, cum sunt James Allen si Vic Rupchian din SUA, spun ca tot mai multe femei casatorite isi schimba inelele de logodna, optand pentru modele noi care au, de regula, pietre mai mari.

 

Ei atrag atentia ca cel mai comun pretext folosit pentru schimbare acestei prime dovezi de iubire este innoirea juramintelor de casatorie, cel mai des efectuate dupa 7 pana la 10 de la punerea pirostriilor.

 

Continuarea pe Lyla.ro

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?