Agassi în război cu toată lumea tenisului: Sampras era zgârcit, Michael Chang exagerat de bigot!

 
Foto: bleacherreport.com
Foto: bleacherreport.com
După ce l-a caracterizat pe Ilie Năstase drept "un român mare şi prost", Agassi se leagă de Boris Becker, care i-a aruncat sărutări lui Brooke Sheilds în timpul unui meci, dar şi de Pete Sampras sau Michael Chang. de asemenea, nu i-a pe Jim Courier sau Evgheni Kafelnikov.

Fostul lider mondial Andre Agassi nu se limitează în a-i critica în autobiografia sa, "Open", pe Ilie Năstase sau Jimmy Connors, între cei luaţi în vizor fiind şi alte mari celebrităţi ale tenisului, precum Pete Sampras, Michael Chang sau Boris Becker.

"Aş vrea să pot simula lipsa lui de inspiraţie şi nevoia lui de a fi inspirat", spune Agassi despre Sampras. Agassi mai povesteşte că, la un moment dat, a pus pariu cu antrenorul său Brad Gilbert pe suma pe care Sampras o va da bacşiş celui care i-a parcat maşina, după care au mers şi l-au întrebat pe angajat care a fost suma şi au aflat că tenismenul îi dăduse doar un dolar.

Agassi ironizează spiritul religios al lui Michael Chang, care în toate declaraţiile sale îl pomenea pe Dumnezeu: "Îi mulţumeşte lui Dumnezeu, îi atribuie Lui victoriile, că Dumnezeu era lângă Chang într-un meci cu mine, toate sună ridicol şi mă insultă". Agassi îşi continuă poveste amintind de momentul în care Chang câştiga Roland Garrosul în 1989: "Am fost dezgustat. Cum putea Chang, dintre toţi, să câştige un turneu de Mare Şlem înaintea mea".

La Boris Becker, antipatia vine doar pentru faptul că germanul i-a aruncat sărutări lui Brooke Sheilds în timpul unui meci. Andre Agassi mai scrie în cartea sa că nu i-au plăcut niciodată Jim Courier, Thomas Muster, Kafelnikov sau Jeff Tarango.

Pe lângă dezvăluirile legate de dopaj şi minciunile scrise ATP-ului ca să scape de suspendare, în autobiografia sa Andre Agassi mai recunoaşte că au fost meciuri în care s-a lăsat învins, cum ar fi semifinala cu Chang de la Australian Open, doar pentru simplu fapt că nu îşi dorea să joace o finală cu Boris Becker.

Andre Agassi se descrie în cartea sa ca o persoană temătoare, care veşnic avea gânduri negtive şi care tot timpul era confuz. El recunoaşte că a devenit stăpân pe propria persoană abia după ce s-a căsătorit cu Steffi Graf. Agassi mai descrie detaliat şi felul în care a sedus-o pe Graf. Agassi a vorbit şi despre Ilie Năstase în autobiografia sa, pe care l-a caracterizat ca fiind "un român mare şi prost".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?