A scos peştele din apă cu mâinile goale, apoi a făcut ASTA! Gestul a şocat!

 
A scos peştele din apă cu mâinile goale, apoi a făcut ASTA! Gestul a şocat!
A scos peştele din apă cu mâinile goale, apoi a făcut ASTA! Gestul a şocat!
A scos peştele din apă cu mâinile goale, apoi a făcut ASTA! Gestul a şocat! A scos peştele din apă cu mâinile goale, apoi a făcut ASTA! Gestul a şocat! A scos peştele din apă cu mâinile goale, apoi a făcut ASTA! Gestul a şocat!

Nu mică le-a fost mirarea vecinilor când l-au văzut pe Jeff cărând în braţe un crap viu de toată frumuseţea. Când i-au aflat povestea, însă, au rămas fără cuvinte!Peştele, victimă a uraganului Harvey, a fost dus de apă pe un teren de golf. Norocul lui a fost că, tocmai în acel moment, Jeff Yuna trecea prin zonă. Şi nu era singur! Bărbatul era însoţit de nepotul său, un băiat extrem de curajos, care s-a dovedit a-i fi de mare ajutor!

Cei doi mergeau pe terenul de golf, când Jeff a zărit în apă o umbră neagră, de dimensiuni impresionante. Când şi-a dat seama că la picioarele lor se zvârcolea un peşte, nepotul acestuia s-a aplecat şi i-a prins trupul puternic, cu mâinile goale! Fireşte, strânsoarea copilului nu a avut efect, iar peştele a scăpat. După ce s-a amuzat de păţania băiatului, Jeff a decis să ia problema în propriile mâini! După ce a luat în braţe monstrul, a alergat până la lacul din apropiere, având grijă ca peştele să nu stea prea mult în aer.


Când a ajuns la apă, Jeff a eliberat peştele uşor, iar acesta s-a şi făcut nevăzut.

Ajunşi acasă, au postat filmuleţul pe Internet. Aşa cum era de aşteptat, imaginile au devenit virale, chiar dacă mulţi internauţi au fost şocaţi de curajul bărbatului. Dar totul e bine când se termină cu bine!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?