A sărit într-un râu plin cu crocodili ca să impresioneze această fată. Ce a urmat este horror

 
Atacul crocodilului
Atacul crocodilului
Atacul crocodilului Scene de groază Scene de groază

Un adolescent din Australia a trecut printr-o experiență traumatică după un gest absolut inconștient: s-a aruncat într-o baltă plină de crocodili doar ca să impresioneze o fată și să-i afle numărul de telefon.

Tânărul de 18 ani era să rămână fără brațul stâng în urma cascadoriei prostești. Un crocodil de 3 metri lungime l-a prins imediat după ce a plonjat în apă și doar o minune a făcut ca tânărul să scape cu viață.

Potrivit The Sun, Lee De Paauw a început să urle după ajutor când crocodilul l-a înhățat cu colții de braț și tânărul a încercat cu disperare să-l lovească cu pumnul de la mâna stângă.

Animalul i-a dat drumul ca prin minune după câteva secunde. "Am vrut să-i arăt lui Sophie că am curaj", a mărturisit De Paauw după ce a ajuns la spital.

Britanica Sophie Paterson se afla într-un grup de turiști care l-au tachinat pe australian că nu are curaj să sară în apă. Incidentul putea să se termine tragic. Totul s-a întâmplat în Johnstone River din Queensland, Australia.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?