A murit Mudava, ”vindecătorul”, care l-a ”tratat” pe Ceaușescu și a vrut să conducă țara

 
Constantin Mudava
Constantin Mudava

Constantin Mudava, „Fenomenul Vindecator”, așa cum vorbea despre sine, a murit la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, la vârsta de 82 de ani, scrie Realitateadedambovita.net. Vraciul Constantin Mudava a ajuns faimos după ce chiar dictatorul Ceaușescu s-a tratat la el de diferite afecțiuni.

Bioenergetician, bioterapeut și vindecător, Mudava a ajuns extrem de cunoscut în anul 96, când a candidat la Preşedinţie. S-a lăudat peste tot cu puterile sale bioterapeutice, dar s-a retras din viaţa publică în ultimii ani de viață, într-o casă modestă din Câmpina.

În perioada comunistă, dar și după Revoluție, Mudava a tratat, se pare, mii de pacienți cu puterile sale. Mudava era de fel din localitatea Ghirdoveni din județul Dâmbovița.

După căderea regiumului Ceaușescu a practicat acest tip de medicină în Germania, în orașul Munhen, dar și în Grecia și Republica Populară Moldova.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?