A mers la medic pentru un simplu test Papanicolau, dar consultaţia s-a încheiat tragic

 

O femeie din Noua Zeelandă a suferit arsuri grave la nivelul vaginului şi ar putea chiar să rămână infertilă, după o procedură medicală greşită.

Tânăra în vârstă de 21 de ani a mers la doctorul ginecolog pentru un simplu test Papanicolau. Specialistul care s-a ocupat de întreaga procedură a folosit însă, din greşeală, acid acetic concentrat 100%.

Din cauza substanţei nediluate, pacienta a suferit arsuri grave la nivelul vaginului şi ar putea chiar rămâne infertilă pentru tot restul vieţii, scrie metro.co.uk.

Femeia a avut nevoie de trei luni pentru recuperare şi a cheltuit nu mai puţin de 1500 de dolari pentru plata serviciilor medicale. În schimb, din partea unităţii medicale unde a suferit teribilul accident, nu a primit decât scuze şu un voucher în valoare de 50 de dolari.

În urma unei anchete s-a stabilit că vina aparţine, de fapt, distribuitorului de produse medicale, care a livrat şi etichetat greşit recipientul în care se afla acidul acetic.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?